Verhalen uit de Nieuwsbode

Iedere week verschijnt er een nieuw verhaal van Marcel in de Nieuwsbode. Ook schrijft hij columns voor Zeister Magazine. Marcel draagt ook voor uit eigen werk. Benieuwd? Bekijk het hier!


26 februari – Reclamebord

4 Maart – Centrumplan

11 maart – Etalagepop

18 maart – Hamsteren

Ik zat ooit gehurkt boven het hoogste toilet ter wereld in het base-camp van de Mount Everest. Het bestond uit niet meer dan vier multiplex schotten die tegen elkaar leunden en elkaar in evenwicht hielden.

Met daarbinnen niet meer dan een groot, diep gat vol met stront. Zoveel, dat toen ik tussen mijn knieƫn keek, het vermoeden kreeg dat die Mount Everest waar ik met zoveel moeite tegenop klom, niets anders was dan de hoogste stronthoop ter wereld. Ik was daar overigens met mijn zoon. Dus als u mij niet gelooft, dan vraagt u het maar aan hem.

Want ook hij heeft gehurkt boven datzelfde gat gezeten. Maar hij was wel zo verstandig om zelf wat toiletpapier mee te nemen voor deze enerverende stoelgang, en ik dus niet. Maar wees gerust, ik ga u niet vertellen hoe ik dit verder heb opgelost. Ik voel mij alleen genoodzaakt dit te vertellen als verklaring voor het feit dat na deze ervaring mijn grootste angst is geweest om ooit nog eens zonder toiletpapier te komen zitten tijdens de stoelgang.

En dat dit, ondanks dat het in deze tijd als asociaal en onnodig wordt beschouwd, de reden was het laatste pak toiletpapier uit het schap van de Jumbo te pakken. Sorry!